Bliv fortidsfamilie i Sagnlandet Lejre

Drømmer du også om at rejse langt langt væk til sommer? Det kan heldigvis godt lade sig gøre i Sagnlandet Lejre.

Har I lyst til en anderledes, aktiv og bæredygtig ferie? Og tør I sammen prøve kræfter med livet som jernalderfamilie, viking eller landbobonde? Så tag til Sagnlandet Lejre på en uges ophold i ét af Danmarks smukkeste landskaber, på en af landets mest spændende attraktioner!

Siden 1974 har mere end 1000 familier brugt en weekend eller en hel uge af deres ferie på, at leve næsten ligesom man gjorde i fortiden.

Fortidsfamilier i Sagnlandet Lejre er helt almindelige familier, som har lyst til og mod på at tilbringe en del af deres ferie i et af vores rekonstruerede miljøer. Det kan være i jernalderlandsbyen, på vikingemarkedspladsen eller i 1800-talsmiljøet Krikkebjerghuse.

Fortidsfamilierne udgør en vigtig del af formidlingen i Sagnlandet Lejre. De er med til at levendegøre områderne, formidle om blandt andet egne erfaringer til publikum, hjælpe med at holde strukturerne ved lige, deltage i reenactment-begivenheder og i kulturhistoriske forsøg.

En uge som fortidsfamilie er en all-round oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen og er en uforglemmelig uge, hvor I som deltagere lærer en masse om fortiden, gamle gøremål og håndværk – og om egne evner og grænser.

 

 

Book din ferie i fortiden

 

Bliv fortidsfamilie Børn i jernalderhus