Åbningstider & Priser

Vores billetpriser for 2020 er 175 kr. for en voksen og 115 kr. for børn mellem 3-11 år. Vi har også studierabat, grupperabat og enkelte gange i sæsonen har vi også særbilletpriser, fx. til Sankt Hans eller Juleåbent. Læs om vores åbningstider og priser her.

Billetkøb

Køb dine billetter online og undgå kø i butikken, når du ankommer. Du kan købe dine billetter online her.

Find vej

Ved du ikke, hvordan du skal finde os? Du kan komme i bil, med offentlig transport eller med cykel. Her finder du instruktioner om, hvordan du finder frem til Sagnlandet Lejre.

FAQ

I FAQ finder du de oftest stillede spørgsmål, vi oplever herude. Du kan se vores FAQ her.  Det kan godt være, at vi ikke har svaret på lige netop dit spørgsmål, og så er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail.

Café

Vores café i det ny-renoverede Hvidesøhus byder på lækre sager og forfriskninger. Du kan læse nærmere omkring mulighederne her.

Handicapforhold

Er du eller en af dine nærmeste i rullestol, så er der nogle enkelte ting, du skal være opmærksom på, inden du kommer herud. Læs om vores handicapforhold her.

Glemte sager

Kom du til at glemme noget i Sagnlandets områder? Det er ikke garanteret, at vi har fundet det. Du kan læse om, hvordan vi håndterer glemte sager her.

Dagsprogram

Vores program ændrer sig ikke enormt meget fra dag til dag i højsæsonen. Du kan holde øje med dagsprogrammet her.

Butik

Sagnlandet Lejre har den fineste butik til dig, der har lyst til at snuse til spændende varer. Vores butikschef Veronica sørger nemlig for, at vi altid har nogle spændende ting på lager. Du kan læse mere om butikken her.

Parkering

Vi har 300 gratis parkeringspladser, som står klar til at byde dig velkommen. Læs mere om parkeringspladserne her.

Kontakt

Er der stadig noget, som du ikke har fået svar på? Så kan du altid kontakte os. Her finder du en oversigt over alle vores medarbejdere.

Kort over Sagnlandet

Hvis du aldrig har været her før, så lyder 43 hektar måske uoverskueligt. Men bare rolig – det er det faktisk ikke. Du kan finde vores kort her.