Bliv fristet af det unikke udvalg i Sagnlandets butik

Butikken er på én gang turistinformation, og porten til Sagnlandet. Det er her, I køber billetten, som også er et sæsonkort. Der er nu god grund til at blive lidt længere i butikken og snuse til de mange spændende varer – for de kvalitetsbevidste med sans for håndværk og historie er den det rene slaraffenland. Butikken er også åben for dem, der ikke skal besøge Sagnlandet.

Udvalget i butikken er nøje håndplukket, så hver en vare har en spændende historie. Ligesom bygningen udstråler sortimentet på én gang oldtid og moderne design. Kopier fra oldtiden står side om side med moderne kunsthåndværk, hvor stiltræk fra forskellige perioder kombineres til nye udtryk. Alt i butikken er produceret af naturlige materialer.

TURISTINFORMATION FOR LEJRE KOMMUNE

I Sagnlandets butik kan turister og andre interesserede finde informationer om attraktioner i hele regionen. På hylderne er der inspiration til spisesteder, overnatningssteder og spændende ture til fods og på cykel. Der står en pc i butikken til fri afbenyttelse for turister og besøgende, som ønsker at booke, søge informationer eller noget tredje via internettet. Butikkens personale er naturligvis behjælpeligt med det hele.

Du kan læse mere om turisme i Lejre-området her!