(Op til) 4 personer – Familieferie i 1800-tallet (Forlænget weekendophold og 4 dages sensommerophold)

5.500,00 DKK

Tag på tidsrejse og bliv fortidsfamilie i 1800-tallet

Har I og jeres børn mod på at bryde gamle vaner og gå offline og opleve noget helt særligt denne sommer?

For helt almindelige familier
Fortidsfamilier i Sagnlandet Lejre er helt almindelige familier, som har lyst til og mod på at tilbringe en del af deres ferie i et af vores rekonstruerede miljøer.

Fortidsfamilierne udgør en vigtig del af formidlingen i Sagnlandet Lejre. Landbofamilierne er med til at levendegøre områderne som en del af Sagnlandet Lejres kulturhistoriske forsøg og formidle om blandt andet egne erfaringer til publikum.

I behøver ikke være en traditionel kernefamilie for at blive fortidsfamilie. Venner, naboer, bedsteforældre og ekstra børn kan sagtens være en del af jeres landbofamilie.

En uge som fortidsfamilie er en all-round oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen og er en uforglemmelig uge, hvor I som deltagere kommer tæt på hinanden i familien og sammen lærer en masse om fortiden, gamle gøremål og håndværk – og om egne evner og grænser.

Vis mere

Deltagerinformation

Udfyld felterne med fornavn, efternavn, køn og alder på hver enkelt deltager (adskil med komma)

Bemærkninger

Product price
Additional options total:
Order total:

Mulige startdatoer

Valgt startdato

Ingen ledige fortidsferier i det valgte hus.

Forlængede weekendophold som fortidsfamilie i 1800-tallet varer 4 dage og 3 nætter. Forlængede weekendophold som fortidsfamilie i 1800-tallet varer 4 dage og 3 nætter. I Kristihimmelfartsferien med ankomst torsdag kl. 10 og afrejse søndag, I Pinsen med ankomst fredag kl. 10 og afrejse mandag.

Beskrivelse

Drømmer du også om at rejse langt langt væk til sommer? Det kan heldigvis godt lade sig gøre i Sagnlandet Lejre.