Entré 2024 – Barn, 3-11 år.

140,00 kr.

Billetten gælder hele sæsonen!

Besøg os igen, og igen, og…

Vis mere

På lager

Product price
Additional options total:
Order total:

Varenummer (SKU): TICKET-EC BARN Kategori:

Beskrivelse

 
I modtager  entrébilletterne og ordrebekræftelse to seperate mails, så snart de er købt.

Vi scanner hver billet i indgangen – så hav dem klar på forhånd!

 
Er du studerende eller er I en gruppe over 12 personer?

Så find vores prisliste her – vi har ikke alle billetter til online salg og nogle kan KUN købes i butikken ved ankomst.

Skærm eller papir – det er op til jer
I behøver ikke at printe billetterne. Vi scanner QR-koden på jeres telefon- eller tabletskærm. Når vi scanner jeres billetter, får I udleveret jeres sæsonkort.

Kom igen, og igen, og igen…

Med en billet til Sagnlandet Lejre får I adgang til en verden af oplevelser. En verden så stor, at de færreste når igennem det hele på en enkelt dag. Derfor er billetten til Sagnlandet Lejre et sæsonkort, der gælder året ud, fra den dag du køber det. Så kan I komme igen og igen.

Vi glæder os til at se jer!

Tak fordi du også elsker faglighed og fortidsoplevelser

Sagnlandet Lejre er non-profit organisation, der formidler, forsker og underviser om vores fælles fortid. En del af driften bliver betalt via tilskud fra Undervisningsministeret og Lejre Kommune, men hovedparten er indtægten fra din billet. Derfor er det dig som gæst, der sørger for, at Sagnlandet også næste år kan åbne dørene til familieoplevelser ud over det sædvanlige.

Et sæsonkort til Sagnlandet Lejre er personligt og må ikke overdrages andre. Legitimation (f.eks. sundhedskort, dankort eller kørekort) skal forevises ved indgangen sammen med dit sæsonkort.

Brug din billet – du har hele kalenderåret. En billet til Sagnlandet Lejre er gyldig året ud fra den dag den er købt. I kan komme en enkelt gang, eller I kan komme alle åbningsdage hele sæsonen – det er op til jer. Billetter til Sagnlandet Lejre skal indløses samme år de er købt. Ubrugte entrébilletter refunderes ikke. Læs Sagnlandet Lejres handelsbetingelser