3 personer – Tag på sommerferie i vikingetiden

From: 7.550,00 DKK

Tag på tidsrejse og hold sommerferie i vikingetiden!

Har I og jeres børn eller børnebørn mod på at bryde gamle vaner og opleve noget helt særligt denne sommer?
Så kan Sagnlandet Lejre i uge 30 og 31 fra mandag kl. 10 til fredag kl. 14 byde på en anderledes tidsrejse tilbage til den tidligste vikingetid.

For helt almindelige nutidsmennesker
Fortidsferier i Sagnlandet Lejre er for helt almindelige familier og nutidsmennesker, som har lyst til og mod på at tilbringe en del af deres ferie sammen med andre i et af vores rekonstruerede miljøer. De er med til at levendegøre områderne og formidle om blandt andet egne erfaringer til publikum.

I behøver ikke være en traditionel kernefamilie for at tage på ferie i fortiden. Venner, naboer, bedsteforældre og ekstra børn kan sagtens være en del af jeres vikingefamilie. Samtidig behøver I ikke være en hel familie eller samlet gruppe for at tage af sted. Sammen med de andre tidsrejsende vikinger danner I et fællesskab. Her kan man godt komme som enkelt mor, far, eller en bedsteforældre med ét eller flere børnebørn.

En uge på sommerferie i vikingetiden er en all-round oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen og er en uforglemmelig uge, hvor I som deltagere lærer en masse om fortiden, gamle gøremål og håndværk – og om egne evner og grænser. I lærer om jer selv og om hinanden. En fortidsferie hos Sagnlandet lejres vikinger er en uges sommerferiehøjskole for unge og gamle, der fremmer sociale relationer, fællesskabet og hvor ny viden om vikingernes liv og gøremål bliver sat i spil. Et ophold som vikinger egner sig til stort set alle. Og særligt godt til jer, som ikke før har prøvet ferielivet som tidsrejsende. Her er ekstra tid, ekstra hænder og ekstra kort til Sagnlandet Lejres moderne faciliteter.

Vis mere

Deltagerinformation

Udfyld felterner med navn, køn og alder på hver enkelt deltager (adskil med komma)

Bemærkninger

Derfor tager vi på ferie i fortiden

Product price
Additional options total:
Order total:

Mulige startdatoer

Valgt startdato

Ingen ledige fortidsferier

Et ophold som fortidsfamilie i vikingetiden varer 5 dage og 4 nætter. Man ankommer mandag og rejser hjem fredag.

Beskrivelse

Drømmer du også om at rejse langt langt væk til sommer? Det kan heldigvis godt lade sig gøre i Sagnlandet Lejre.