Din kurv er lige nu tom!

MADØRE OG HISTORIEFAN TIL CAFE HVIDESØHUS
Har du altid drømt om et job i verdens hyggeligste café? Og er du både madøre og historiefan?
– Så er det nu du skal søge job i Sagnlandet Lejres Café Hvidesøhus.
Vi søger en gæv person med køkkenerfaring, til vores skønne Café Hvidesøhus.
Har du både gå på mod, mad- og historieglæde, 30-37 timer om ugen og lyst til at smøge ærmerne op både i køkken og front, så er du måske lige den vi leder efter til at blive en del af holdet i Café Hvidesøhus.
I Café Hvidesøhus serverer vi alt fra moderne fornødenheder til udvalgte frokostretter, som giver små og store gæster i Sagnlandet Lejre chancen for at smage en bid af historien, inspireret af 1800-tallets køkken.
Menuen er lille, men alsidig og dækker både sandwich samt kolde og varme retter fra egen produktion, hjemmebagte kager og klassiske varme/kolde drikke. Udvalget skrifter efter både sæson, årstidens råvarer og gæstesammensætningen i Sagnlandet Lejre.
Opskriften på den vi leder efter:
9 dele madglæde og et boblende godt humør
7 dele fleksibilitet, ansvarlighed og masser af gå på mod
5 dele køkkenflair og et godt overblik
3 dele salgsflair, god kundekontakt og et drys livserfaring.
Udvælg omhyggeligt alle ingredienser og egenskaber og rør dem sammen. Tilføj friske personlige krydderier alt efter evner og kundskaber.
Tilsæt gerne et skævt historieinteresse og en stor portion drive.
Pisk det hele med gode samarbejdsevner og selvstændigt arbejde i et lille team og anret i Café Hvidesøhus’ smukke rammer.
Drys med engagerede og søde kollegaer på en spændende arbejdsplads med mange tusinde besøgende årligt.
Køkkengrej og andet praktisk:
Som en del af holdet i Café Hvidesøhus referer du til Caféansvarlig Jette Aagaard Andersen, som står for alt fra menu til dagligdag og driften på gulvet. Vi tilbyder en varieret arbejdsdag, hvor du vil komme til at være i både køkken og front, ligesom du vil blive involveret i opgaver omkring indkøb af råvarer, sparring, egenkontrol, vagtplanlægning samt arrangementer.
Arbejdstid: 30-37 timer om ugen afhængig af både dig og sæson. Weekendarbejde må forventes.
Ansættelsesperiode: Fra 17. marts eller snarest muligt herefter og i første omgang frem til 24. oktober 2025.
Ansøgningsfrist: Ansøgningen skal være os i hænde senest 16. februar 2025.
Har vi skrevet opskriften på netop dig?
Kan du se dig selv i opskriften herover, trives du med arbejdet i café og køkken, elsker du gode råvarer og mad med historie, og er du blandt de skarpe knive i skuffen når det kommer til at holde overblikket i en travl hverdag?
Og kan du slet ikke lade være med at smile og sprede god energi omkring dig? Hvis ja, så glæder vi os til at læse din ansøgning!
Skriftlig ansøgning mærket ”Madøre og historiefan til Café Hvidesøhus” pr. e-mail med CV og relevante bilag sendes senest 16. februar 2025 til job@sagnlandet.dk
For yderligere oplysninger kontakt:
Jette Aagaard Andersen
Område- og salgsansvarlig, Café Hvidesøhus
jaa@sagnlandet.dk
tlf: 21434928
SAGNLANDET LEJRE er et kulturhistorisk oplevelsescenter. Vi har 75.000 gæster i hovedsæsonen fra 1. april – 31. oktober, samt i de tre adventsweekender i december.