Opdateret d. 26. maj 2020

Sagnlandet Lejre åbner 9. juni 2020!

Information om Coronavirus / COVID-19

Kære gæster,

Sagnlandet Lejre åber tirsdag den 9. juni 2020.

I Sagnlandet Lejre er vores vigtigste prioritet medarbejderes og gæsternes sikkerhed.
Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og opfordrer alle til grundighed med hygiene og håndsprit, ligesom vi har implementeret en lang række foranstaltninger mod smitte med COVID-19, og for at sikre, at et besøg i Sagnlandet Lejre bliver en god og tryg oplevelse.
For at kunne leve op til myndighedernes retninglinjer, inklusiv forsamlingsforbuddet som betyder at man indtil 8. juni ikke må samles mere end 10 personer, har vi i Sagnlandet Lejre valgt at udskyde åbningen til den 9. juni.

Vi glæder os til inden længe at kunne invitere jer indenfor til et hav af fantastiske fortidsoplevelser!

 

Har du spørgsmål?
Vi ved, at både den aktuelle situation og vores arbejde med de mange forebyggende indsatser giver mange spørgsmål om billetter, undervisningsforløb, lejrskoleophold og fortidsfamilie ferieophold i Sagnlandet Lejre.

I skal vide, at vi gør alt hvad vi kan at finde svar til alle, så hurtigt vi kan.
Sidder I med spørgsmål kan I måske finde svaret i den FAQ vi har samlet herunder, hvor vi har forsøgt at samle svarene på nogle af de mange spørgsmål som vi gætter på I sidder med. Finder I ikke svar her, er I også velkomne til at sende en mail til kontakt@sagnlandet.dk

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Pas godt på jer selv og hinanden – og tak for den kæmpe opbakning som alle jer derude har vist (og viser!) Sagnlandet Lejre.

Kærlig hilsen

Alle os i Sagnlandet Lejre

 

Opdateret d. 26. maj 2020

Sagnlandet Lejre åbner 9. juni!

Grundet den ekstraordinære COVID-19 situation, som vi alle er i, samt forbuddet mod forsamlinger på over 10 personer som er gældende indtil 8. juni har vi valgt at udskyde åbningen af Sagnlandet Lejre. Vi åbner tirsdag den 9. juni 2020. Til gengæld undersøger vi mulighederne for at forlænge vores sæson i perioden før og efter efterårsferien.

Har du spørgsmål?
Vi ved, at både den aktuelle situation og vores arbejde med de mange forebyggende indsatser giver mange spørgsmål om billetter, undervisningsforløb, lejrskoleophold og fortidsfamilie ferieophold i Sagnlandet Lejre.

I skal vide, at vi gør alt hvad vi kan at finde svar til alle, så hurtigt vi kan.
Sidder I med spørgsmål kan I måske finde svaret i den FAQ vi har samlet nederst på siden her, hvor vi har forsøgt at samle svarene på nogle af de mange spørgsmål som vi gætter på I sidder med. Finder I ikke svar, er I også velkomne til at sende en mail til kontakt@sagnlandet.dk

Internt har vi sikret, at langt størstedelen af vores medarbejdere arbejder hjemmefra. De kollegaer, der fortsat møder op i Sagnlandet Lejre passer vi på gennem ekstra restriktioner, god afstand og hyppig håndvask, når de blandt andet. passer vores mange dyr og grønne områder. Vi følger udviklingen og de anvisninger vi får fra relevante myndigheder og vurderer løbende, om vi skal revidere vores beslutninger.

Vi glæder os til at se jer!
Vi er naturligvis rigtige kede af ikke at kunne åbne Sagnlandet Lejre som normalt, men sikkerhed for både vores medarbejdere og alle jer gæster har højeste prioritet. Til gengæld glæder vi os til at se jer når vi slår dørene op tirsdag den 9. juni. For gæster er det bedste vi ved! – Og vi har savnet jer!

Vi følger situation og smittetal
Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og informerer jer her på hjemmesiden, hvis der sker ændringer.

Vi håber på jeres forståelse, og glæder os helt vildt til vi kan åbne igen den 9. juni  og byde jer indenfor til et væld af oplevelser i vores skønne historiske miljøer, og – lidt senere – slå dørene op til vores fantastiske nye vikingekongehal, der er Danmarks største. (Siden vikingetiden altså, originalen var, selvfølgelig, ligeså stor.)

Vi ses i fortiden inden længe! Indtil da – pas godt på jer selv og hinanden💚

Kærlig Hilsen

Alle os i Sagnlandet Sagnlandet Lejre